online presence

meer lezen...

Website laten maken in Achter de Vree?

Website zelf maken of laten maken?

Woon je in Achter de Vree en wil je een website maken? Bij Bizzimedia in Apeldoorn maken wij websites voor opdrachtgevers in heel Nederland.

De eerste vraag van een potentiële klant is bijna altijd direct: “Wat kost het maken van een website” om deze vraag maar direct te beantwoorden: dat is helemaal afhankelijk van wat er nodig is om van jouw website een succes te maken. Om te bepalen wat de kosten zijn voor het bouwen van een website gaan we samen bepalen wat je nu precies nodig hebt. Er is zoveel mogelijk maar vaak voldoen veel websites niet aan dat wij jij wilt en wat jouw klanten wensen.

Wij komen graag bij jou langs in Achter de Vree om de mogelijkheden zodat jij kunt kiezen en begrijpt wat er nodig is om  een goede website te laten maken die past bij jou activiteiten.  We stemmen het budget af, maken afspraken en gaan aan de slag.

Een website en online marketing

Je website is klaar en staat online en dan begint het eigenlijk pas. Bezoekers moeten je wel weten te vinden en je website zal leads, contacten en/of sales op moeten gaan leveren.  Onze visie is dat je een website moet beschouwen als een virtuele accountmanager. Je investeert in de website en verwacht natuurlijk resultaat.

Een ‘echte’ accountmanager moet voldoen aan een aantal eisen en targets, jouw website zal ook resultaat moeten genereren, leads en uiteindelijk sales moeten opleveren. De basale eisen voor websites zijn voor ons logisch, een website moet functioneren op een desktop, tablet en smartphone waarbij de inhoud altijd goed moet worden weergegeven.

Een belangrijke eerste stap is dat wij elkaar leren kennen en weten wat voor jou belangrijk is. Zonder kennis van, en inzicht in jouw onderneming, de markt waarin je opereert en de klanten die je bedient zouden wij nooit een goede website voor je kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar onze “hands-on samenwerken” methode? Maak een afspraak en wij komen graag bij jou langs in Achter de Vree.

WIL JE EEN NIEUWE WEBSITE OF BETER GEVONDEN WORDEN?
BEL ONS OP TEL. 055 – 8438  844

Stuur ons jouw bericht

Niet leesbaar? Klik hier en verander de tekst