Over Ons

Dit zijn wij

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de SEO en online marketing markt. Sinds April 2020 zijn wij gevestigd in The Mixer in Apeldoorn, op nog geen minuut rijden van de afrit van de A1.

Hier voeren wij opdrachten uit voor klanten uit heel Nederland. Wij smijten niet met online marketingtermen maar verwoorden in begrijpbare taal hoe wij tot resultaten komen. Korte lijnen, geen ellenlange overleg sessies, samen met u bepalen wij de juiste strategie en komen we tot een gezamenlijk tot resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing campagnes. Tevens bouwen/verbeteren en onderhouden wij bestaande websites en social media kanalen van bedrijven en organisaties om het online bereik van hun doelgroep te maximaliseren.

Werkwijze

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid bij de zoekmachines en een verhoging van het aantal relevante bezoekers op uw website en social media kanalen. Waardoor u meer leads en daardoor meer omzet genereert. Dit doen wij door de inzet van zoekmachine optimalisatie, Google Adwords, Facebook, Instagram en Remarketing campagnes.

De focus is er op gericht om binnen het gestelde budget een maximaal effect te bereiken. Wij meten alles, maar dan ook echt alles! U heeft daardoor een realtime inzicht in de kosten en het effect van uw campagnes en de vindbaarheid van uw website. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door zoekmachines zoals Google.

Omdat zoekmachines hun indexering methodes regelmatig wijzigen is het een continu proces van meten en aanpassen. Die continue acties zorgen ervoor dat uw website te zien is, en blijft in de zoekresultaten van de toonaangevende zoekmachines.

Contact

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Voordat je nog meer ‘geweldige content’ maakt, moet je eerst uitzoeken hoe je deze het best in de markt zet.

meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.