Social media
marketing

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie vergroten, uw community uitbreiden of meer relevante bezoekers naar uw website realiseren? Dan kan social media marketing uitkomst bieden. Maar zomaar iedere week ‘iets op Facebook of Instagram zetten’ heeft totaal geen zin. Het begint met een gerichte social media strategie! Hierin bepalen wij samen met u welke kanalen het beste ingezet kunnen worden om uw doelgroep/klanten te bereiken.

Wat kan social media voor uw onderneming betekenen?

Social media marketing is het gebruik van online platformen om informatie over uw bedrijf of organisatie te delen. Verschillende social media platformen zijn Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Via deze platformen kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw doelgroep/klanten bereiken.
Naast het delen van informatie is social media geschikt om met uw doelgroep te communiceren en een dialoog aan te gaan. Hiermee zorgt u voor een extra klantenservice kanaal voor uw klanten en blijft u op de hoogte wat uw klant belangrijk vindt en wat er leeft.

Daarnaast heeft een profiel op een online platform een positief effect op uw positie in de organische zoekresultaten van Google, doordat Google een actief social media account waardeert. Het gebruik van social media zorgt dus voor meer verkeer/bezoekers op uw website en dit kan weer zorgen voor meer online conversies.

Naar overzicht Contact

SAMEN ONLINE GROEIEN

haal het beste rendement uit uw marketingbudget.

meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.