Contentmarketing
& social media

Waarom content- marketing & social media?

Ervaring leert ons dat content die gericht antwoord geeft op vragen van uw doelgroep of hen inspireert een zeer hoog effect heeft op de aanschaf van een product of  het achterlaten van een lead op uw website. Het maken en verspreiden van deze content noemen we contentmarketing. Contentmarketing zorgt ervoor dat uw doelgroep uw bedrijf gaat zien als dé expert in uw vakgebied. Het vergroot uw (online) naams-bekendheid en uw doelgroep krijgt positieve associaties met uw bedrijf. Tijdens alle momenten en online activiteiten komt uw doelgroep uw bedrijf tegen. Zodra deze personen een product of dienst aan willen schaffen zullen ze uw website als eerste kiezen!

Verspreid content via relevante social media kanalen

Afhankelijk van uw doelstelling en doelgroep moet worden gezocht naar relevante social media kanalen om uw nieuwe, inspirerende content op te delen. Een business-to-business doelgroep zult u wellicht beter kunnen bereiken via LinkedIn. En een jonge business-to-consumer doelgroep bereik u juist beter via Instagram.

Beter vindbaar in Google

Door regelmatige nieuwe, unieke en inspirerende content te plaatsen op uw website vergroot u ook de vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google. Daarom is contentmarketing ook een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Vergroot je naamsbekendheid en realiseer meer verkopen

Bijna 80% van alle consumenten (en bedrijven) oriënteren zich op internet en social media als zij een product of dienst willen kopen. Met een contentstrategie vergroot u de online aanwezigheid en vindbaarheid van uw bedrijf en website. Een blog wordt eerder gelezen en is geloofwaardiger omdat de content inspirerend is en leuker is dan ‘normale’ (vaak meer commerciële) content op uw website.

Naar overzicht Contact

SAMEN ONLINE GROEIEN

haal het beste rendement uit uw marketingbudget.

meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.