online presence

meer lezen...

Laat je website voor je spreken!

 • Bizzimedia heeft onze hersenspinsels tot website gebouwd! Luisteren goed, relaxte overlegsfeer, ziet nieuwe wensen als uitdaging, ‘kan niet’ bestaat niet. Top!

  Eshmee Mellegers
  Eshmee Mellegers Villa Maggiore
 • Er ging een nieuwe wereld voor me open. Bizzimedia heeft me tijdens dit proces met oprechte interesse, enthousiasme en met veel geduld, ontzettend fijn begeleid en verrast. Speltherapie Emmelie is geworden zoals ik ben!

  Emmelie van Leeuwen
  Emmelie van Leeuwen Speltherapie Emmelie
 • Bizzimedia maakt waar wat de naam zegt. Niets standaard maar tailor made. Klant is koning. Ze doen dat gewenste stapje extra. Dit in combinatie met een no nonsense aanpak maakt dat ik Bizzimedia van harte kan aanbevelen.

  Maurice Hilferink
  Maurice Hilferink I Progress Group / Director
 • De werkwijze van Bizzimedia is opmerkelijk van aard, het is leuk, los, informeel en toch professioneel, uitdagend, serieus. Middels een interview word je bevraagd en het mooie is dat de eerste keer dat je je proef website ziet, het nagenoeg past bij jouw als persoon. Dit vind ik klasse.

  Henk Hoogeveen
  Henk Hoogeveen Koersbepalen B.V. / Directeur
 • Vanuit een gevoel, is mijn idee met behulp van Bizzimedia omgezet in een logo en een website, en de complimenten blijven komen van mijn klanten! Ik zeg: een groot succes!

  Renate Stinkens
  Renate Stinkens Schoonheidspraktijk Puur

Website zelf maken of laten maken?

Ga je zelf je een website maken, laat je hem maken of ga je samen met een specialist je website maken? Onze klanten behoren tot de laatste groep. Bij Bizzimedia in Apeldoorn maken wij websites samen met onze klanten. De eerste vraag van een potentiële klant is bijna altijd direct: “Wat kost het maken van een website” om deze vraag maar direct te beantwoorden: dat is helemaal afhankelijk van wat er nodig is om van jouw website een succes te maken. Om te bepalen wat de kosten zijn voor het bouwen van een website gaan we samen bepalen wat je nu precies nodig hebt. Er is zoveel mogelijk maar vaak voldoen veel websites niet aan dat wij jij wilt en wat jouw klanten wensen.

Daarom gaan wij samen met jou aan tafel en bespreken de mogelijkheden zodat jij kunt kiezen en begrijpt wat er nodig is om  een goede website te maken die past bij jou activiteiten.  We stemmen het budget af, maken afspraken en gaan aan de slag.

Een website en online marketing

Je website is klaar en staat online en dan begint het eigenlijk pas.  Bezoekers moeten je weten te vinden en je website zal leads op moeten gaan leveren.  Onze visie is dat je een website moet beschouwen als een virtuele accountmanager. Je investeert in de website en verwacht natuurlijk resultaat. Een ‘echte’ accountmanager moet voldoen aan een aantal eisen en targets, jouw website zal ook resultaat moeten genereren, leads en uiteindelijk sales moeten opleveren. De basale eisen voor websites zijn voor ons logisch, een website moet functioneren op een desktop, tablet en smartphone waarbij de inhoud altijd goed moet worden weergegeven.

Een belangrijke eerste stap is dat wij elkaar leren kennen en weten wat voor jou belangrijk is. Zonder kennis van en inzicht in jouw onderneming, de markt waarin je opereert en de klanten die je bedient zouden wij nooit een goede website voor je kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar onze “hands-on samenwerken” methode?

WIL JE EEN NIEUWE WEBSITE OF BETER GEVONDEN WORDEN?
BEL ONS OP TEL. 055 – 8438  844

Stuur ons jouw bericht

Niet leesbaar? Klik hier en verander de tekst