Selecteer een pagina

Webdesign & Zoekmachine optimalisatie

Wordpress websites, eenvoudig te beheren en ideaal voor zoekmachine optimalisatie.

WordPress website, de perfecte keuze!

Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. De website moet goed aan sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf.  Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf. Bovendien moet uw website ook goed vindbaar zijn bij zoekmachines zoals Google etc.

Om dit de bereiken gebruiken wij de WordPress content manager, deze zorgt ervoor dat de inhoud van uw website optimaal te indexeren is door zoekmachines. Alle websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor zowel PC, Tablet als Smartphones met een optimale gebruiksvriendelijkheid.

SEO zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van de voordeligste manieren van zoekmachine marketing. Google is momenteel het instrument om naar websites te zoeken op het internet. Inmiddels gebruikt ongeveer 94% van de internetters Google als zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat een website een zo hoog mogelijke score behaald in de zoekresultaten op relevante zoekwoorden/zoektermen bij een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google.
Bizzimedia houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met SEO en zorgt er voor dat uw website gevonden wordt.

 

SEA zoekmachine adverteren & Social Media adverteren

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de zoekresultaten in bijvoorbeeld Google. De prijs per zoekwoord wordt bepaald d.m.v. een veilingsysteem. Door in een veiling te bieden op zoektermen, zoekwoorden of trefwoorden wordt er per klik afgerekend. De belangrijkste eigenschap van zoekmachine advertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht en dus relevant zijn. Google AdWords is in Nederland momenteel het meest gebruikte platform voor dit soort advertenties. Deze zoekmachine is met ruim 90% de meest gebruikte zoekmachine in Nederland.

Social Media is niet meer weg te denken uit deze wereld en wordt dagelijks door vele miljoenen personen gebruikt. Daarmee is het een ideaal advertentieplatform geworden. Social media zoals Facebook en Instagram bieden een perfecte omgeving om op basis van doelgroep en interesses te kunnen adverteren tegen een redelijk tarief. In combinatie met uw zakelijke Facebook pagina en website kunt u vele duizenden potentiële klanten bereiken.

WordPress content beheer

Voor een optimale prestaties van uw website zijn er een aantal dingen noodzakelijk: Een goede voorkant en een goede achterkant. Hiermee bedoelen we dat u eigenlijk gebruik maakt van twee websites. De website zoals de bezoeker die ziet en de website (WordPress CMS) waarmee de inhoud van uw website beheerd wordt.

Extra tools

In de WordPress CMS bouwen wij een aantal handige tools in voor o.a. zoekmachine optimalisatie en marketing doeleinden zoals het versturen van nieuwsbrieven en emails.

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Bel Tel. 055 - 8438844 of klik hieronder.

contact opnemen