Selecteer een pagina

Digital Signage

Digital Signage, camera bewaking systemen

Digital Signage – Narrowcasting

Digital Signage, ook wel Narrowcasting genoemd is een systeem waarmee u op elke willekeurige locatie content kunt tonen op beeldschermen zoals in bijvoorbeeld winkels, horeca gelegenheden, evenementen, sportcentra etc. etc. Bizzimedia heeft een eigen Digital Signage platform ontwikkeld, er is geen limiet aan het maximale aantal beeldschermen.

 

Eenvoudig content beheren

Met een digital signage/narrowcasting systeem van Bizzimedia kunt u zelf eenvoudig content creëren en beheren. U kunt met het online content management systeem zelf bepalen wie, waar en wanneer bepaalde content te zien krijgt. Er zijn verschillende beheer niveau’s, hierdoor kunt u bijvoorbeeld een adverteerder toegang geven tot alleen voor hen bestemde pagina’s op uw platform. Er kan direct gepubliceerd worden of u kunt ervoor kiezen om de wijzigingen eerst te controleren alvorens ze gepubliceerd worden.

Uw eigen promotie kanaal

In feite hebt u met een digital signage/narrowcasting platform van Bizzimedia uw eigen gesloten TV kanaal. De communicatie met de beeldschermen verloopt via het internet en wordt d.m.v. een speciale kleine dongel weergegeven op de beeldschermen op uw locatie/s. U kunt uw digital signage/narrowcasting platform beheren via het internet, de software draait online en kan bediend worden vanaf elke willekeurige computer, tablet en/of smartphone. Zo heeft u met één druk op de knop alle communicatie in uw vestigingen uniform geregeld.

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Bel Tel. 055 - 8438844 of klik hieronder.

contact opnemen